Medieet is onderdeel van het Medical Health programma. Het Medical Health Program is ontwikkeld in samenwerking met internisten, voedingsdeskundigen en gedragswetenschappers en wordt ook door Care for Women specialiste Elvira met succes uitgevoerd.

Wil je na het afvallen op gewicht blijven? Dan is het belangrijk dat je je eet- en leefpatroon optimaliseert. Voor een gezond eetpatroon geldt: eet zoveel mogelijk verantwoorde, verzadigende en lekkere gewone maaltijden. Waarom is het dan verstandig om tijdens het afvallen maaltijdvervangers te gebruiken?

  • Insulineresistentie: Mensen met overgewicht hebben meestal een te hoog insulinegehalte in het bloed. Als je dan een gewone maaltijd eet komt het hormoon insuline vrij wat de vetverbranding (en dus het afvallen) remt. Medieet maaltijdvervangers zijn zo samengesteld dat deze het insulineniveau nauwelijks beïnvloeden. Hierdoor kan de vetreductie effectiever plaatsvinden en heb je minder last van een hongergevoel.
  • Uitgebalanceerde samenstelling in slechts 200 Kcal: Gezonde natuurlijke voeding bevat naast voedingsstoffen ook micronutriënten zoals vitamines, spoorelementen etc. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het lastig is om voldoende micronutriënten binnen te krijgen tijdens het volgen van een gewoon energiebeperkt dieet. Met Medieet maaltijdvervangers krijg je wel de vereiste micronutriënten binnen in de juiste verhouding. Dat in slechts 200 kcal.
  • Focus op gezond eetpatroon: We leren je lekker en verantwoord te eten. Afhankelijk van de fase van afvallen eet je één, daarna twee en vervolgens weer drie verantwoorde maaltijden volgens het piramide principe.
  • Meer gewichtsreductie: Ook blijkt uit onderzoek dat met toepassing van maaltijdvervangers meer en duurzamere gewichtsafname bereikt kan worden dan met een gewoon energiebeperkt dieet.

Scroll naar top