Over de specialiste 

Elvira van Staveren

Care for Women specialiste Alkmaar

Tel: 06-14442852

E-mail: e.vanstaveren@careforwomen.nl


Praktijkadres

Dr. Schaepmankade 1

1814 RA Alkmaar

Care for Women Alkmaar is gevestigd in het Van Rein Instituut, gratis parkeren op eigen terrein


Tarief & vergoeding

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder je eigen risico. Je kunt dit terug vinden in je polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van je (huis)arts is niet nodig. Het tarief van een consult van 60 minuten is € 89,50, consult van 30 minuten is € 49,00

Betaalmogelijkheden: pin


Afspraak maken

Maak gemakkelijk en snel jouw afspraak 24 uur per dag via de online webagenda


Aangesloten bij & samenwerking met

Care for Women

AlkaVitae

Excellent Care Clinics

LadyCup

Menstruatie voorlichtingsinstituut

Meulenberg Training & Coaching

Miskraambegeleiding Nederland

Vrouwcoaching.nl

Vitalics

Wellvit

Introductie

Mijn naam is Elvira van Staveren en ik ben Care for Women specialiste in de regio Alkmaar, Noord-Holland. Ik vind dat iedere vrouw het verdient om altijd het beste uit haar zelf te halen, niet gehinderd door problemen veroorzaakt door hormonen. Ik ben er voor alle vrouwen in de verschillende leeftijdscategorieen.

Een vrouwenleven kent verschillende fases met specifieke problemen. Kennis en inzicht in wat er precies in jouw lichaam gebeurt geeft vertrouwen, onafhankelijk van de levensfase waarin jij je als vrouw bevindt.

Credo van Elvira: “Ik vind dat iedere vrouw het verdient om altijd het beste uit haarzelf te halen, niet gehinderd door problemen veroorzaakt door hormonen.”


Behandeling

Je bent vast niet zomaar op mijn website terecht gekomen! Je hebt waarschijnlijk redenen waarom jij je niet zo voelt zoals je graag zou willen. Op deze website vind je wellicht al herkenning van je klacht of probleem. In verschillende fasen in je leven verandert er op hormonaal vlak veel en deze hormoon schommelingen kunnen je levensbalans verstoren. Een luisterend oor zijn, je probleem her- en erkennen, daar beginnen we mee. Graag geef ik uitleg over het functioneren van je lichaam, de hormonen en adviezen die voor jouw situatie geschikt zijn. Blijf niet met je problemen lopen, er valt vaak echt wat aan te doen! Tijdens de consulten neem ik ruim de tijd voor al je vragen. Graag begeleid en adviseer ik je persoonlijk, zodat jij je beter gaat voelen. Voel je welkom, je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig en de meeste zorgverzekeraars vergoeden het consult vanuit de aanvullende verzekering.

Daarnaast werk ik met het ontzuringsprogramma van Alka, want door actief te ontzuren ga je het zuur-base evenwicht herstellen, door gericht de opgehoopte zuurresten in jouw lijf te neutraliseren, af te breken, op te lossen en af te voeren.

Graag tot ziens! Elvira

“Graag begeleid en adviseer ik je persoonlijk, zodat jij je beter gaat voelen!”


Ervaringen & reviews

“Ik ben super blij dat ik Care for Women heb ontdekt. Ik ben in contact gekomen bij Elvira en heb een goed gesprek gehad. Ik had echt het gevoel dat ik begrepen werd. Ik had al jaren erg veel last van PMS en dacht dat daar niks tegen te doen was. Heb ook van alles geprobeerd en zelfs mijn huisarts wist daar niks voor. Sinds ik bij Elvira ben geweest is mijn PMS verdwenen. Wat een opluchting en heerlijk gevoel is dat. Dank je wel Elvira :)!!“ Linda (34)

“Elvira is een vriendelijke hartelijke vrouw met veel kennis” – Brigitte

“Vanaf de 2e tablet Mental Health ter aanvulling op Mood, veranderde mijn depressieve gevoel en ging mijn brein weer “aan”. Ik kon weer zoals voorheen denken en mijn geheugen liet me niet meer in de steek. HEERLIJK ! Bijzonder om te ervaren dat er zo een ommezwaai mogelijk is, zonder hormoon behandelingen of andere zware methoden. Dank Elvira, voor je deskundig advies en open mindset.”EH (55)

“Door de gesprekken met u, heb ik bepaalde inzichten gekregen. Zoals dat ik niet een wandelende demon ben, maar echt een oorzaak heeft als ik weer eens loop te stuiteren. Ook heb ik mezelf meer leren kennen, ik heb veel meer energie, weet wat mijn triggers zijn en zie nu het verschil tussen hormoon ‘mij’ of de normale ‘ mij’ die geïrriteerd is. Ik wil u heel erg bedanken voor alle inzichten die u mij gegeven heeft, de tips en de tops. Deze zal ik mijn leven lang bij mij dragen.” CK (24)

”Sinds ik met Care for Women telefonisch in gesprek ging heb ik nu een hele leuke consulente waar ik mijn verhaal bij kwijt kan! Elvira is zo’n leuke vrouw en deskundig op het gebied waarvoor ik kwam de overgang. Supplementen voor de overgangskwalen hielpen bij mij binnen 10 dagen en ik ben haar zo dankbaar voor deze begeleiding die ik bij haar heb. Dank Elvira!” – Agnes Hoogendonk

“Bij de Care for Women kun je terecht voor al je vragen rondom de overgang. Niets is gek en je komt er vandaan met een gevoel van ‘zie je wel, het ligt niet aan mij’. Ik vond het heel fijn om openlijk te kunnen spreken over de klachten die ik ervaar (overgang). Zodoende kon ik het beter plaatsen. Elvira was zeer begripvol en ik voelde mij gehoord en serieus genomen.”

“Ik heb al jarenlang gekampt met steeds heftigere opvliegers. Ook kreeg ik last van enorme woede aanvallen, zodanig dat ik mezelf niet meer herkende. Ten einde raad kwam ik op de site van Care for Women terecht en vond zoveel herkenning dat ik gelijk een afspraak heb gemaakt bij Elvira. Het voelde als een warm bad; een hartelijke vrouw die zeer deskundig te werk gaat zonder het menselijke te verliezen! Met de juiste supplementen gaat het nu stukken beter en komt mijn eigen ” ik” weer terug. Dank je wel!” – Anja ( 52 )


Indicaties

 • Anticonceptie
 • Menstruatie problemen zoals PreMenstrueel Syndroom (PMS)
 • Zwangerschap
 • (Vervroegde) overgang
 • Seksualiteit
 • Miskraam en abortus
 • Begeleiding bij afvallen (Medical Health Concepts)
 • Preventiezorg waaronder Health Checks (individueel en voor bedrijven)
 • Voeding en leefstijl
 • Zuur-base balans
 • Geven van lezingen, workshops en informatiebijeenkomsten over bovengenoemde onderwerpen voor groepen, bedrijven en organisaties
Scroll naar top